1 2 3 > 

Ontwikkeling mobiele biobased kantoorunit

In één dag geplaatst

Het mobiele kantoor bestaat voor een groot deel uit Zeeuws vlasvezel. FaktorPlus werkt samen met Van de Bilt zaden en vlas BV, aan hoogwaardig vlasvezelcomposiet.

Dit innovatieve product oogt aantrekkelijk en is naast duurzaam ook (geluids-) isolerend en tevens in één dag geplaatst.

Zeeuws vlas

FaktorPlus Zeeland BV is er van overtuigd dat Zeeuwse bedrijven veel te bieden hebben. Het vlas, dat in het mobiele kantoor wordt gebruikt, is afkomstig uit Zeeland. Namelijk van het familiebedrijf Van de Bilt zaden en vlas, gevestigd in Sluiskil. Dit bedrijf bestaat al ruim
100 jaar en is, mede dankzij continue vernieuwing en innovaties, een begrip in de West-Europese zaaizaaden vlasindustrie. Een ideale partner dus voor FaktorPlus Zeeland BV in de bouw van het duurzame mobiele kantoor. Voor het mobiele kantoor is de expertise van NPSP ingeroepen. Deze koploper in duurzame composieten heeft een bijdrage geleverd aan de lage milieubelasting van het mobiele kantoor.

Behoefte aan extra kantooruimte

U heeft tijdelijk of permanent (extra) kantoorruimte nodig, maar binnen uw woning of bedrijfspand ontbreekt de mogelijkheid om dit te creëren. Of de ruimte is er wel, maar u kunt niet ongestoord werken doordat uw gezin uw aandacht vraagt of er geluidsoverlast is uit het bedrijf. Als eerste oplossing denkt u aan een aanbouw, maar dat kost veel tijd en geld.
Wat dan? Dan is het mobiele kantoor iets voor u!
Deze kwalitatief hoogwaardige oplossing, gemaakt van duurzame lokale materialen, biedt extra ruimte en wordt in 1 dag geplaatst.

Ruimte en comfort

U heeft kantoorruimte nodig om ongestoord te kunnen werken. Het mobiele kantoor biedt deze ruimte én het comfort. De afmetingen en inrichting van het kantoor worden afgestemd op uw wensen en dankzij de goede (geluids-)isolatie is het kantoor op iedere plek en het hele jaar door een prettige ruimte om in te werken.

Duurzaam en lokaal

Het mobiele kantoor is gemaakt van duurzame materialen, voor een belangrijk deel afkomstig van de vlasplant. Door gebruik van dit materiaal in plaats van glasvezel en biobased hars in plaats van hars op basis van aardolie, kent het mobiele kantoor een zeer lage CO2 voetafdruk. De volledige vlasplant wordt gebruikt; de vezels voor de isolatie en composietdelen en de lemen (houtdelen) voor de platen binnen. Het vlasvezel is afkomstig van een lokaal Zeeuws vlasbedrijf en ook het bouwteam van FaktorPlus Zeeland BV komt uit uw regio.

Kwaliteit en uitstraling

Het mobiele kantoor wordt gemaakt van duurzame, sterke materialen en kent een hoog afwerkingsniveau. De buitenzijde heeft een natuurlijke uitstraling en de binnenzijde wordt geheel naar uw wensen en volledig instapklaar opgeleverd. Van vloer tot bureau.
Van verlichting tot opbergfaciliteiten. Alles is mogelijk. Gebruikt u liever uw eigen inrichting? Geen enkel probleem.

SNEL!

Niet in de laatste plaats is het mobiele kantoor een ideale oplossing voor uw ruimtegebrek door de snelle plaatsing. Geen eindeloze bouwperiode met alle ongemakken van dien. Maar plaatsing in één dag. Het mobiele kantoor wordt kant-en-klaar opgeleverd. U kunt direct aan het werk!


Uitgebreid advies energiebesparing

met behulp van thermografiecamera

FaktorPlus geeft u uitgebreid advies over energiebesparing.

De thermografiecamera:

  • signaleert zwakke plekken (= energieverlies) van uw woning of gebouw
  • spoort elektrische installatieproblemen op
  • inspecteert CV-installaties op warmteverlies

Geïnteresseerd? Neem contact op met FaktorPlus.

Uitgelicht

Archief › Ontwikkeling mobiele biobased kantoorunit

Ontwikkeling mobiele biobased kantoorunit

FaktorPlus ontwikkelde in samenwerking met Van de Bilt zaden en Vlas BV de mobiele biobased kantoorunit. Dit innovatieve product oogt aantrekkelijk en is naast duurzaam ook (geluids-) isolerend.... Lees verder ›


Nieuwsbrief

Aanmelden ›

projecten

Projecten overzicht ›

CONTACTGEGEVENS

  • FaktorPlus
  • Adres Hulsterweg 75h, 4587 LG Kloosterzande
  • Postadres Postbus 8, 4587 ZG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.686368
  • Fax 0114.686369
  • Routebeschrijving

© FaktorPlus - KvK 22065444 | Colofon | Site Map